Behandlinger & Sessioner

Det hele starter med et Energi-tjek.


Energi som Medicin


Energi er vigtig, det giver sundhed, lykke og vitalitet, noget vi gerne vil have mere af i vores hverdag. Når din energi er i balance smitter den af på dine omgivelser.

Så start din behandling hos My Balance med et energi-tjek.Kobling af Sessioner

Alle sessioner er individuelle og kan indeholde forskellige holistiske behandlingsmetoder. Dette kan være zoneterapi, wellness massage,  healing, input på b.la. urter og kost. Sessionen åbner for de blokeringer, som hæmmer sundhed og balance, og giver kroppen en ny begyndelse. Jeg giver dig også gerne små energi øvelser du kan lave hjemme.

Jeg kobler alle mine indgange og kompetencer til at støtte dig bedst muligt. Det handler for mig om, at der ikke blot symptombehandles, men kommer det spadestik dybere, og får nogle indsigter i hvorfor det opstår og hvordan du i så fald får rykket på den ubalance.


Sessionen kan også foregå hos dig selv.

Der betales ekstra for kørsel over 10 km. // kr. 5 pr. km

Fokus på:
  • Energi-tjek

  • Bliv balanceret i krop, sind og sjæl?

  • Få indblik i smerter og symptomer?

  • Indsigt i behov og helhed?

  • Sund i krop og tankegang

  • Energi som Medicin

Energi som Medicin


Immunsystemet kan styrkes med den rette opstart af en behandling. Derfor starter jeg altid et energi forløb med en energi-test af kroppen, ved hjælp af de små energi test af din krop finder jeg ud af hvilke energi øvelser din krop har brug for, for at finde tilbage til sig selv igen.


Et energi forløb er rigtig god for dig der fx. - Har været i et kortere eller længere sygdomsforløb. - Har været ude for en traumatisk oplevelse, som også er en enorm energisluger. - Har en autoimmun sygdom. - Har taber energien pga. årstidens skifte. - Eller for dig der blot vil bevare den gode energi i kroppen.Energi-test kr. 550,- (90 min.)


Energi behandling kr. 550,- (90 min.)

Opfølgende behandlinger kr. 450,- (60 min.)*


Energi-balance-program på 6 uger kr. 2.700,- (60-90 min.)**

*Rabat på opfølgende behandlinger er gældende ved regelmæssige behandlinger, max 2 mdr. mellemrum.

**Spar i alt 600 kr. på et 6 ugers Energi-balance program.Zoneterapi


Fordi vi mennesker er en sammensat organisme, kan der let komme ubalance i kroppen hvis noget ikke fungerer som det skal. Den ubalance kan gøre os syge, smerter, træthed og utilpashed, kan være symptomer på ubalance. Zoneterapi kan hjælpe til at genoprette kroppens egen balance.

Menneskekroppen er afspejlet over og under fødderne. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det ofte sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed styrke kroppen til at søge efter en optimal balancen.

Selvom behandlingerne kan genoprette din krops ubalancer, er det også vigtigt at du samarbejder med din krop. Jeg giver dig gode råd og tips omkring kost, vitaminer/mineraler, arbejdsstillinger og lignende som spiller en rolle i forbindelse med din vej til din krop i balance.

Som RAB godkendt zoneterapeut er mine sessioner en kobling af krop, sind og sjæl, hvor vi får kroppen til at samarbejde på både et fysisk og energetisk plan.

Første behandling kr. 550,- (90 min. inkl. journal)

Opfølgende behandlinger kr. 450,- (60 min.)*


*Rabat på opfølgende behandlinger er gældende ved regelmæssige behandlinger, max 2 mdr. mellemrum.


Healing


Healing er en behagelig og rensende måde at arbejde med hele kroppen. Travlhed, mental uro og sygdom belaster din krop og dit sind, så du mangler overskud og energi. Med healing/fjernhealing kan du få den gode energi til at strømme frit i din krop, så du igen mærker liv og glæde ved selv almindelige hverdagsting.

Healing først behandling: kr. 600,- (90 min.)

Opfølgende behandling kr. 550,- (90 min.)*

Fjernhealing: kr. 450,-


*Rabat på opfølgende behandlinger er gældende ved regelmæssige behandlinger,  max 2 mdr. mellemrum.
Du opnår:
  • Indre ro
  • Gennemgang af celler
  • Intuitive input
  • Rens af energi


Wellness massage

Wellness massage er forkælelse og afslapning for din krop. Med en wellness-massage kan du opleve, hvordan kroppen giver slip på de spændinger og stressede områder, som kan have opbygget sig over tid.

Wellness-massage er blid berøring, hvor der fokuseres på de lange og blide strøg, med ro og tålmodighed blødgøre jeg muskulaturen og få din krop ned i en afslappet tilstand, uden at skabe yderligerer smerte undervejs.  Wellness-massage kan også få din stress og angst til at forsvinde, da den forbedrer hele kroppens flow, hvilket kan mærkes psykisk.

Det er ikke alt wellness massage kan løsne op for, men den vil forbedre blodcirkulationen og med garanti give dig den bedste afslappende oplevelse, hvilket også er med til at få dig til at føle dig som ny igen.


Første behandling kr. 450,- (45 min.)

Opfølgende behandlinger kr. 400,- (45 min.)*


*Rabat på opfølgende behandlinger er gældende ved regelmæssige behandlinger, max 2 mdr. mellemrum.