Balance i livet

Jeg arbejder for at skabe balance i hele kroppens mekanismer, både internt og eksternt. Vi ved hvor meget vi bliver påvirket af alt omkring os og hvordan vores celler lagre al den information vi udsætter den for. Vi skal behandle vores krop ordenligt, så den kan være god ved os. Det har jeg gjort til min mission at gøre tilgængeligt - en mission der indebære at al min energi skal gå med at give min viden videre, lave super lækre produkter, hvor alt er håndlavet og sammensat på en sådan måde, at urter, duft og healing er lagt i det enkelte produkt. Samtidig bruger jeg min viden om koppens funktioner, til at sammensætte healingsprogrammer og sessioner der arbejder dybere - min viden om energi og som konstruktør til at skabe smukke miljøer, som kroppen, hjernen og sjælen kan blomstre i.

Ja, jeg er håndværker!

Min baggrund er håndværker, hvor jeg som murer og bygningskonstruktør har virket i mange år. Nu er jeg gået en helt anden vej, og jeg fylder min verden med energi, grundlæggende fysiologisk viden og dertil helhed i behandlingen. For mig handler det om at hjælpe mennesker til bedre balance.

Om Mette Louise

Jeg arbejder med flere indgange til energi på både det intuitive plan men også gennem den uddannelse og viden jeg har tilegnet mig. Jeg kobler al min viden i min tilgang til mennesker og produkter, uanset om jeg vejleder, får indsigter eller healer. Healing er for mig mange lag - derfor arbejder ud fra at balancere energi - hvilket både kan være i kroppen eller miljøet. Jeg vejleder bredt og individuelt i alle sammenhænge.


Mine kompetencer:

Zoneterapi

Wellness massage

Cupping - bindevævsmassage

Urter, homøopati, olier samt aromaterapi

Vestens medicinTraditionel kinesisk medicin - TCM

Qi-Gong efter Biyunmetoden

Feng Shui - energetisk miljø

Healing (Reiki)Klarsyn/følelse

Tarotkort og energetisk arbejde

Murer og konstruktør


Kobling af mine faglige kompetencer

For at opnå den bedst mulige vejledning, kombinere jeg al min viden. Jeg vejleder gerne i de gamle kendte tilgange til sund krop, sind og sjæl og en mere naturlig helse og pleje. Kombinationen af intuitiv vejledning,  og hands on med forskellige behandlingstyper giver gode og dybdegående resultater, også på den lange bane.