Balance i livet

Jeg arbejder for at skabe balance i hele kroppens mekanismer, både internt og eksternt. Vi ved hvor meget vi bliver påvirket af alt omkring os og hvordan vores celler lagre al den information vi udsætter den for. Vi skal behandle vores krop ordenligt, da den afgøre hvordan vi har det mentalt. Det har jeg gjort til min mission at gøre tilgængeligt - en mission der indebære at al min energi skal gå med at give min viden videre, lave super lækre produkter, hvor alt er håndlavet og sammensat på en sådan måde, at urter, duft og god energi er lagt i det enkelte produkt. Samtidig bruger jeg min viden om koppens funktioner, til at sammensætte energi-programmer og sessioner der arbejder dybere - min viden om energi, og som bygningskonstruktør til at skabe smukke miljøer, som kroppen, sindet og sjælen kan blomstre i.


Ja, jeg er håndværker!

Min baggrund er håndværker, hvor jeg som murer og bygningskonstruktør har virket i mange år. Nu er jeg gået en helt anden vej, og jeg fylder min verden med energi, grundlæggende fysiologisk viden og dertil helhed i behandlingen. For mig handler det om at hjælpe mennesker til bedre balance.


Om Mette Louise

Jeg arbejder med flere indgange til energi, b.la. gennem de uddannelser og den viden jeg har tilegnet mig. Kort fortalt består mennesket af celler, de celler kan påvirkes i større eller mindre grad. Når cellerne bliver påvirket i mindre grad kan kroppen som regel selv fikse det, måske skal de hjælpes lidt på vej ved hjælp af enten massage, zoneterapi og/eller energi-øvelser. Men er påvirkningen i større grad er det her kroppen begynder at bøvle, og det kan sætte sig og blive til alvorlige sygdomme. Her er energitesten og et energi forløb den bedste løsning for at få kroppen tilbage i balance igen. I nogle tilfælde skal der også kigges på omgivelserne om energien er den rigtige. Jeg vejleder bredt og individuelt i alle sammenhænge.


Mine kompetencer:

Underviser i, og udøver Energi Medicin

RAB godkendt Zoneterapeut

Wellness massage

Cupping massage - bindevævsmassage

Healing (Reiki)

Urter, homøopati, olier samt aromaterapi

Vestens medicin Traditionel kinesisk medicin - TCM

Qi-Gong efter Biyunmetoden

Tarot kort og energi

Feng Shui - Hjemmets miljø

Murer og Bygningskonstruktør