Balance i livet

Som Energetisk Vejleder i det indre og yder miljø er mit mål, at skabe balance i dig.
Som Healer, EnergiVejleder og med kendskab til Feng Shui, arbejder jeg for at skabe balance i hele kroppens mekanismer, både internt og eksternt. Vi ved hvor meget vi bliver påvirket af alt omkring os og hvordan vores celler lagre al den information vi udsætter den for.
Vi skal behandle vores krop og sind ordenligt, da det til sammen afgøre hvordan vi har det.
Det har jeg gjort til min mission at gøre tilgængeligt - en mission der indebære at al min energi skal gå med at give min viden videre. Samtidig bruger jeg min viden om koppens funktioner, til at sammensætte online forløb, som arbejder dybere.


Jeg er håndværker.

Min baggrund er håndværker, hvor jeg som murer og bygningskonstruktør har virket i mange år. Nu er jeg håndværker på et andet plan, hvor jeg fylder min verden med energi, grundlæggende fysiologisk viden og dertil helhed i behandlingen. Som Healer og EnergiVejleder handler det, for mig, om at lede mennesker til bedre balance i krop, sind og sjæl, samt i hjemmet.


Jeg arbejder med flere indgange til energi, b.la. gennem de uddannelser og den viden jeg har tilegnet mig. Kort fortalt består mennesket af celler, de celler kan påvirkes i større eller mindre grad. Når cellerne bliver påvirket i mindre grad kan kroppen som regel selv fikse det, måske skal de hjælpes lidt på vej. Men er påvirkningen i større grad er det her kroppen begynder at bøvle, og det kan sætte sig og blive til alvorlige sygdomme. Her kan Healing og EnergiVejledning hjælpe kroppen tilbage. Eller et SundhedsForløb hvor både energivejledning og healing indgår i forløbet og vise sig at være den bedste løsning for at få kroppen tilbage i balance igen.

Mine uddannelser & kurser,

samt medfødte talenter:

Healer

Energetisk Vejleder

Underviser i, og udøver Energi Medicin

Underviser i Inddannelse hos www.bealight.dk

Foredragsholder

Qi-Gong efter Biyun-metoden

Tarot kort og energi

Feng Shui - Hjemmets miljø

Zoneterapeut
Wellness massage

Cupping massage - bindevævsmassage

Urter, homøopati, olier samt aromaterapi

Vestens medicin og Traditionel kinesisk medicin - TCM

Murer og Bygningskonstruktør