Balance i livet

Som Energetisk Mentor, samt RAB godkedt Zoneterapeut, Healer & Spirituel Mentor arbejder jeg for at skabe balance i hele kroppens mekanismer, både internt og eksternt. Vi ved hvor meget vi bliver påvirket af alt omkring os og hvordan vores celler lagre al den information vi udsætter den for. Vi skal behandle vores krop og sindet ordenligt, da det til sammen afgøre hvordan vi har det. Det har jeg gjort til min mission at gøre tilgængeligt - en mission der indebære at al min energi skal gå med at give min viden videre, lave super lækre produkter, hvor alt er håndlavet og sammensat på en sådan måde, at urter, duft og god energi er lagt i det enkelte produkt. Samtidig bruger jeg min viden om koppens funktioner, til at sammensætte online forløb, som arbejder dybere - min viden om energi, og som bygningskonstruktør til at skabe smukke miljøer, som kroppen, sindet og sjælen kan blomstre i.


Jeg er håndværker.

Min baggrund er håndværker, hvor jeg som murer og bygningskonstruktør har virket i mange år. Nu er jeg håndværker på et andet plan, hvor jeg fylder min verden med energi, grundlæggende fysiologisk viden og dertil helhed i behandlingen. Som Spirituel Mentor handler det, for mig, om at lede mennesker til bedre balance i krop, sind og sjæl, samt i hjemmet.


Mette Louise Ravn

Jeg arbejder med flere indgange til energi, b.la. gennem de uddannelser og den viden jeg har tilegnet mig. Kort fortalt består mennesket af celler, de celler kan påvirkes i større eller mindre grad. Når cellerne bliver påvirket i mindre grad kan kroppen som regel selv fikse det, måske skal de hjælpes lidt på vej ved hjælp med enten Mentor -, og/eller Energi Forløb hvor energi-øvelser, samt vejledning i god kost, indgår i begge forløb. Men er påvirkningen i større grad er det her kroppen begynder at bøvle, og det kan sætte sig og blive til alvorlige sygdomme. Her kan et Energi-program med daglig rutiner, gennemgang af livsstil mm. være den bedste løsning for at få kroppen tilbage i balance igen.

Mine uddannelser & kurser,

samt medfødte talenter:

Spirituel Mentor

Underviser i, og udøver Energi Medicin

Healer

Underviser i Inddannelse hos www.bealight.dk

Foredragsholder

Qi-Gong efter Biyun-metoden

Tarot kort og energi

Feng Shui - Hjemmets miljø

RAB godkendt Zoneterapeut
Wellness massage

Cupping massage - bindevævsmassage

Urter, homøopati, olier samt aromaterapi

Vestens medicin og Traditionel kinesisk medicin - TCM

Murer og Bygningskonstruktør